Prima pagina - Contact

Vot

In ce ritm inainteaza lucrarile Publiserv?
Repede (489)
Incet (46)
Satisfacator (44)
Deloc (257)

838 voturi -

Cautare


Unde se lucreaza?

  • Lucrari in Precista, Maratei, Darmanesti, in functie de vreme
Online Marketing
Prezentare Societatea Publiserv S.A. Piatra Neamt

Societatea "Publiserv" S.A. este o societate avand ca actionar unic Municipiul Piatra Neamt prin Consiliul Local , cu sediul in Piatra Neamt, str. Muncii nr.3, e-mail: contact@publiserv.eu, unde are si baza de productie: statie preparare mixturi asfaltice, hala prefabricate si parc auto.

Societatea a fost infiintata prin H.C.L. nr. 175 din 25.11.1996 ca societate S.R.L. cu asociat unic Municipiul Piatra Neamt, iar in prezent are un capital social de 1.619.280 RON. Obiectul principal al conducerii societatii a fost si este organizarea si conducerea activitatii de intretinere si reparatii a drumurilor, in vederea mentinerii acestora intr-o stare tehnica corespunzatoare cerintelor desfasurarii nestingherite a traficului in conditii bune si in deplina siguranta.

Firma este certificata ISO 9001 din anul 2001

Am pornit in activitatea de productie de la o statie de mixturi asfaltice tip ANG, cu care am executat mici reparatii izolate prin plombari si am ajuns la o statie automatizata de mare capacitate tip DS185, cu posibilitati de executare a covoarelor asfaltice pe marile artere ale orasului: B-dul Decebal, B-dul Traian, strazile: Petru Movila, G-ral Dascalescu, Orhei, Mihai Viteazu, Darmanesti, 1 Decembrie 1918, etc.

De la o zestre modesta in utilaje de drumuri s-a ajuns la o dotare performanta prin achizitionarea: utilaj multifunctional Bob Kat, un autoincarcator, doua repartizatoare mixturi asfaltice, cilindri compactorimici pentru trotuare, raspinditori de emulsie cationica bituminoasa etc..., toate pentru satisfacerea cerintelor clientului.

 
Copyright Publiserv S.R.L. Piatra Neamt